Zamrznitev posušene Tofu, prehrana in visoke kakovosti FD Tofu za Instant juha

FD Tofu * informacije o izdelku: * značilnosti:---ne ocvrte, ne ekspandiran, brez umetnih barvil, brez konzervansov in drugih aditivov---brez glutena---samo odnese vodo---ohraniti popolno Nutritivne tablice sveže zelenjave. * Funkcije Tofu: V kitajski tradicionalni medicini, tofu je pravilno...

Podrobnosti izdelka

FD Tofu

* Informacije o izdelkih:

Ime izdelka

Zamrznitev posušene Tofu

Izvora

Kitajska

Vrsto obdelave

Zmrzovanja suhe (FD)

Materiala

Tofu

Oblike

Rezine/trakove/kocke

Čistost

100%

Vlage

5%

Embalaže

PE vrečka + kartonsko ali po naročnikovih zahtevah

Rok uporabnosti

24 mesecev

MOQ

500kgs

* Značilnosti:

---ne ocvrte, ne ekspandiran, brez umetnih barvil, brez konzervansov in drugih aditivov

---brez glutena

---samo odnese vodo

---ohraniti popolno Nutritivne tablice sveže zelenjave.

* Funkcije Tofu:

V kitajski tradicionalni medicini, tofu je primerno za tiste, ki so šibki, podhranjenih, primanjkuje krvi in qi; je primerna za staro, vitek ali kako drugače; primerna za tiste z visoko vsebnostjo maščobe v krvi, holesterol, prekomerna telesna teža, in z utrjene krvnih žil; primerna za ljudi s sladkorno boleznijo; za matere z nizko materino mleko dobava; za otroke in mladostnike; za tiste z vnetje dihal, z Flegma, kašelj in astmo. Tofu je tudi primeren za ljudje starosti; Priporočljivo je jesti s tekočino, ker tofu vsebuje cistein, ki lahko pospešijo detoksifikacijo alkohola v telesu, in zmanjšati škodo jetra, zaščito jeter.

Tofu je relativno veliko beljakovin, približno 10,7 % za trdno tofu in 5,3 % za mehko andquot; silkenandquot; tofu s približno 5 % in 2 % maščob oziroma kot odstotek teže.

Povpraševanje

Morda vam bo všeč tudi