Dom > Znanja > Vsebine

32 sadje pomaga dolgoživost sadje vsak dan je res "zdravstvenih proizvodov"

Mar 05, 2016

"Mi smo ljudje, ki študirajo prehrane, jedo sadje vsak dan, plodovi so pravi"proizvodov"." Peking Xuanwu bolnišnično prehrano oddelka namestnik direktorja Li Ying povedal novinarjem, da plodovi so vitaminov, mineralov, vlaknin in pomemben vir bioaktivnih snovi lahko spodbujajo prebavno premičnost in izločanje prebavnih sokov, povečanje apetita in pomoč prebavo in preprečevanje sladkorne bolezni. Jedo sadje, tam so mnoge znane prednosti.

Preprečevanje raka. Li Ying poudaril, da jedo več sadja in zelenjave, povečala vnos prehranske vlaknine, lahko bistveno zmanjša tveganje za srčno-žilnih in Cerebrovaskularnih bolezni in zmanjša tveganje za raka ustne votline, želodca, raka debelega črevesa in drugih.

Upočasni staranje možganov. Študije na Kitajskem University of Hong Kong, je pokazala, da dva pomaranče dan bo upočasni staranje možganov.

Izboljšanje rodovitnosti. Indija National Medical Association študija je pokazala, da sadje, kot so lubenice, grozdje, paradižnik, ki so bogata z Likopen, 30 sterilnih moških namerno dodana kasneje, število semenčic in kakovosti bistveno izboljšala.

Prinese dobre volje. Nova Zelandija University of Otago študija kaže, da plodovi so bogati z vitaminom c, prispeva k nevrotransmiter dopamin, lahko pomaga povzdignil razpoloženja, preprečevanje depresije.