Dom > Znanja > Vsebine

Prednosti zamrznjenega sušenega ananasa

Apr 23, 2018

  Zamrznjeni ananas je tako zdrav in okusen. So preprosto pravi ananas, brez dodanih sladil ali konzervansov. Odličen vir vitaminov, encimov in antioksidantov, liofiliziran ananas je hranljivo prigrizek. Zamrznjeni suh ananasa je dobro za naše zdravje.

1. Odpravite edem

Raztopi fibrin in krvne strdke, blokirane v tkivih, izboljša lokalno cirkulacijo krvi in odpravlja vnetja in edeme.


2. Izgubite težo

Skrivnost izgube teže ananasov je v bogatem soku, ki učinkovito ublaži maščobo. Lahko učinkovito jedo ananas ali pijete ananasov sok v hrani vsak dan, vendar ne sme biti preveč ali jesti nepredelanega surovega ananasa. Prvi je zmanjšanje okusa. Stimulirajte ustno sluznico; Drugič, bromelain je lahko proizveden in osebe, ki so alergične na to proteazo, imajo simptome, kot je srbenje kože.


3. Pomagajte pri prebavi in spodbujajte apetit

Z prebavo želodca, drisko vranice, Qingwei ugasnejo žejo. Privlačen vonj ananasa izhaja iz butil estra v svoji sestavi, ki ima za posledico stimulacijo izločanja sline in spodbujanje apetita.


4. Za mastno, očistite želodec

Proteolitični encimi v ananasu lahko razgrajujejo beljakovine in pomagajo pri prebavi. To je zelo primerno sadje za sodobne ljudi, ki že dolgo uživajo preveč mesa in mastne hrane.


5. Lepota

Preprečuje poškodovano kožo in neguje lase sijaj, hkrati pa odpravlja napetost telesa in povečuje telesno imunost.


6. Zdravstveno varstvo

Spodbujanje encimov za cirkulacijo krvi, ki lahko znižajo krvni tlak, razredčijo lipide v krvi, jemljejo ananas, lahko preprečijo odlaganje maščob.


7. Odpravite prehlad

Vročina, kašelj in vneto grlo so najbolj očitni simptomi prehlada. Poleg tega, da ležite v postelji in mirno počivate, boste morda želeli imeti kozarec svežega ananasnega soka. Ima hladilni učinek in lahko učinkovito zmanjša bronhus.


8. Diuretik

Ugodna poraba nefritisa, bolnikov s hipertenzijo je koristna.


freeze dried pineapple.png