Dom > Znanja > Vsebine

Plovec ananasa vonj cene ljudi v tongchuan, Shaanxi iz sadja "priljubljenih"

Mar 05, 2016

Kot temperature postopoma dvignejo sorte sadja in raste na trgu. Novinar na trgu v zadnjih dneh našel veliko tropskega sadja, kot so mango, ananas in cena ni preveč drago velik ananas je pritegnil veliko ljudi, da kupujejo tako dolgo, kot šest ali sedem Yuan. Drugih tropskih sadežev so tudi zelo priljubljen in postopoma nad pomaranče, jabolka in drugo skupno sadje.

Novinar obiskal v zadnjih dneh mestni kmetje ' trgu sadja stojnici je bil obveščen pred nekaj dnevi "pomanjkanje sadja" končno umirila, ker tropskega sadja na trgu. "Mi ne more veliko zalog tukaj nekaj časa nazaj kupiti sadje nimajo veliko ljudi. Zdaj tropskega sadja iz poslovanja je veliko dobrega. "Urban 51 ulični prodaji prodajalec sadja povedal novinarjem.

V mestnih vrtovih cesti novinarji našli, oblaki so bili polni pred sadje ananas, mango in drugih tropskih sadežev. Novinarji vprašal ceno odkritje ni vaš največji ananas ananas le 6 Yuan/kg je približno 2 kg ki je 12 Yuan in javnosti kupil večino je šest ali sedem juanov ananas.