Dom > Znanja > Vsebine

Sadje prodaje dvojno v Guilin, Guangxi

Mar 05, 2016

Festival pomladi je pravkar opravil, in Guilin v provinci Guangxi, za mnoge kmete, letos je bil "LED požar", sladkorja, pomaranča postal "meso in krompir", kumquat, pomelo sadne gnilobe v poljih. Mesto Guilin kot sadje, sadje na prebivalca dohodek kmetov dosežena 2275 Yuan nad sadja na prebivalca dohodek kmetov v avtonomni pokrajini 3-krat, vendar trenutne tržne prisiljeni mnogi kmetje videl izhod, novo leto, pridelovalci gredo od tu?

Ledeni ogenj prodaje dni

Ren Zhen Nian v Lipu County samo po letih East Ridge Tun sladkorja oranžna sadovnjak, kmetje post letino gnojenje in klirinškega delo izvaja. "Sladkor Orange-od to sell out, pripravljamo za prihodnje leto." Kmet v polje polno veselja ceste.

V gongcheng Kuanyin podeželja okrožje, vaščani dela izdelek je pakiran pripravljen za Guilin, z več kot 2000 kilogramov neprodane doma grenivke. "Zdaj ne ena do 3 centa funt, lahko prepozna." Besede frustracije, ampak je dejal trenutne tržne grenivke.

Številnim gojiteljem, RAM je tik mimo "ledeni ogenj". Novinar iz sadja Lipu County razumeti, to leto sladkorja oranžna je "kadila Bobo", County 200.000 hektarjev sladkorja Orange, 260.000 ton proizvodnje Basic so prodaje končal, "iz novo leto Qian decembra konec navedeni luč festival, sladkor oranžna ASP so vztrajati v 4 Yuan okoli in v luči Festival zadnji prodaje v, lepa sadje cena je več dosegel je 6,5 Yuan vsak funtov".

In položaj je točno nasprotno od zlato sladkorja Orange Orange, kaki, pomelo itd. Ta novinar je naučil, teh sadežev, letošnji prodaje niso optimistični. V zadnjem času, omrežno platformo za veliko število klicev za pomoč pridelovalcem sadja, odkup sadja ljubezni sporočila pogosto pojavila, je dokaz za to.