Dom > Znanja > Vsebine

Funkcija temno čaja

Jan 02, 2018

Glavna funkcionalna komponenta temno čaj je čaj krmnih polisaharid spojin, te spojine so medicinske stroke, ki lahko uravnavajo telesno presnovo sladkorja (preprečevanje in zdravljenje sladkorne bolezni), zniža krvni tlak, anti-strjevanja, tromboze in izboljšanje imunosti.

Glavne sestavine temno čaj juhe je theaflavins in thearubigins, rezultati kažejo, da theaflavins je ne le učinkovito prostih radikalov smetar in antioksidant, vendar ima tudi proti raku, anti-mutacija, smešen-bacterial ter smešen-kačji strup, izboljšanje in zdravljenje srca, cerebrovaskularne bolezni, zdravljenje sladkorne bolezni in drugih fizioloških funkcij.

Mineralne snovi v čaj so večinoma skoncentrirane v zrelih listov, stebel, stebla, temno čaj rudarstvo surovin starejši, vsebnost mineralnih snovi, ki so višje od drugih čajev. Med njimi, fluorid je očitno kurativni učinek na preprečevanje kariesa in preprečevanje in zdravljenje senilna Osteoporoza. Selen lahko spodbujanje proizvodnje protitelesa in imunski beljakovine in izboljšanje človeškega telesa je odpornost proti bolezni, in ima izjemen vpliv na zdravljenje bolezni srca in ožilja in zaviranje nastanka in razvoja rakavih celic.

Temno čaj ali nizko-kofein zdravje pijače (surovine, visoko zrelost, peko in drugih dejavnikov), in koks in drugih čajev, temno čaj ne vpliva na spanec.

dark tea2.jpeg