Dom > Znanja > Vsebine

Zdravstvena vrednost Aloeja

Jan 26, 2018

Aloe vsebuje 75 vrst elementov, ki so skoraj v celoti skladni s snovmi, ki jih potrebujejo človeške celice in imajo očitno zdravstveno vrednost. Ljudje se imenujejo "magične rastline" in "škatle družinske medicine".


Proti staranju

Aloin mucin (mucin, to je protein) temelji na arboranu A Baloe mannanaloetinu in drugih polisaharidih, saj je ključna komponenta sluzi preprečevanje staranja celic in zdravljenje kronične alergije pomembna sestavina. Mucin obstaja v telesnih mišicah in sluznici gastrointestinalnega trakta itd., Tako da elastičnost tkiva, če pomanjkanje tekočine, mišic in sluznic izgubi elastičnost in trdno staranje. Celice, ki tvorijo telo, če mucin ni dovolj, bodo celice postopoma oslabile in izgubile sposobnost braniti pred klicami in virusi. Poleg tega obstaja močna sluz, močno bistvo.


Spodbujanje zdravljenja

Na hrbtni strani podgan z travmatičnim aloe lahko pospešijo zdravljenje, lahko umetna konjunktiva aloeja skrajša dni zdravljenja. Priprava sokov Aloe vera ima zaščitne učinke na kožne rane, opekline in rentgensko lokalno obsevanje.


Intenzivno krvni obtok

Aloe vera v kalcijev citrat in druge srčne celice spodbuja krvni obtok, zniža utrjevanje arterij, znižuje raven holesterola, vlogo kapilarne ekspanzije, krvni obtok, zmanjša holesterol, zmanjša breme srca, krvni tlak ohranja normalno, čista kri V "toksin."


Imunski in regenerativni

Aloe A, travmatični hormoni in glikoprotein (Ke-2) z protivirusno okužbo, spodbujajo celjenje ran in obnovijo vlogo protivnetne sterilizacije, endotermnega otekanja, zmehčajo kožo, vzdržujejo delovanje celične sposobnosti, curdlan Kombinirano s kalusom ima tudi zdravilno celjenje ran dejavnost.