Dom > Znanja > Vsebine

Kako lahko prašek belih bukovih puder izgubi težo?

Dec 15, 2017

Ljudje lahko vedno najdejo težo, ki je izziv in frustrirajuće. Nekateri naravni dodatki, kot je beli prašič v fižolu, so lahko koristni za zmanjšanje telesne mase, saj pomagajo spremeniti, kako telo presnavlja hrano, ki jo jedo. Ekstrakt belega izvora fižola se uporablja kot naravna ne-stimulativna sestavina v prehranskih dopolnilih in dodatku hujšanja. Ti izdelki se imenujejo blokatorji ogljikovih hidratov ali škroba. In kako deluje? Naj vam povemo F ortop :
Factory-Supply-White-Kidney-Bean-Extract-Powder.jpg Blokirni encimi

Beli fižol je koncentriran vir sestavljenega fazolamina. Ključna prednost ekstrakta belega izvora fižola je ta, da izgubi težo fazolamina, saj preprečuje nastanek alfa-amilaze, ki je vključen v prebavo ogljikovih hidratov.

Zmanjševanje ogljikovih hidratov

Z upočasnitvijo prebave in absorpcije ogljikovih hidratov lahko beli izvleček beljakovin podobno koristi za izgubo teže. Teoretično, fazololaminove blokade za blokiranje encimov zmanjšajo število kalorij na osnovi ogljikovih hidratov, ki se absorbirajo in pretvorijo v telesno maščobo. Ne morejo razbiti škroba v enostavnejše sladkorje, prebavni sistem izloča delno prebavljene škrobove med gibanjem črevesja.

Zmanjšanje glikemičnega indeksa

Ker ekstrakt belega izvora fižola ovira absorpcijo ogljikovih hidratov in njihovo pretvorbo v enostavnejše sladkorje, lahko ponudi potencialno zdravljenje diabetesa in reaktivne hipoglikemije. Zaradi slabšanja telesne sposobnosti za pridobivanje glukoze iz teh živil lahko fazolin preprečuje nenadne trne v sladkorju v krvi in ​​posledične zaplete.