Dom > Znanja > Vsebine

Instant črni čaj v prahu

Nov 22, 2017

Uvod Instant črni čaj v prahu

Izbiro Dianhong in Qihong kot glavne surovine, je, ki jih naši posebnih razjasnitvi tehnologije. Izdelek lahko popolnoma taline v vodi 0 centigrade, tako da lahko vodijo posebne znake, Dianhong ali Qihong. Del izdelkov lahko biti taline popolnoma PH3 in kisle vode od spodaj 5 Celzija, ki je primerna za proizvodnjo trdnih ledenih čajev. Naše podjetje lahko proizvajajo različne vrste črni čaj potrebam strank za ledeni čaj pijač, mlečni napitki, čaj pijače, trdne čaj pijač in se pijan neposredno. Hkrati lahko izdelujemo vrste čaja, ki je stranke potrebujejo.

 Instant Black Tea Powder.png

Področju neposrednih črni čaj v prahu

1. se lahko uporablja v pijačah plastenk različnih čaj pijače, pijače ledeni čaj in sadje sok pijače. Količina dotoka je 0,2-0,4 % v čaj pijač in 0,15-0,3 % v ledeni čaj pijač glede na različne okuse.

2. se lahko uporablja v trdno čaj prahu pijačo mlečni napitki, limonin čaj, čaj jabolko, breskev čaja in tako naprej. Količina dotoka je 5,0 10,0 % glede na različne okuse.

3. se lahko uporablja v živilih čaj okusa kot luna torto z okus čajabonbone z okusom čaj, keksi z čaj okusa, sladoled z okusom čaj in žvečilni gumi z čaj okus. Količina dotoka je 5,0 10,0 % glede na različne okuse.

4. se lahko uporablja v zdrav čaj, mešane z nekaj zdrave kitajske medicine kovačnik, krizanteme, gen-seng in tako naprej, da bo v zdrav čaj. Količina dotoka je 5,0 10,0 % glede na različne okuse.

Paket: Pakirana v knjigi boben z kraft torbe notranji z vakuumsko

Neto teža: 20kg oziroma 25kg/boben