Dom > Znanja > Vsebine

Instant zeleni čaj v prahu

Nov 22, 2017

Uvedbe Instant zeleni čaj v prahu

Izbiro paro čaj, panned čaj in pečen čaj iz Zhejiang, Fujian in Guangxi kot surovina. Narejena je po proces od izvor pri nizki temperaturi, da vonj, koncentracija reverzne osmoze in škropiva, sodobne tehnologije, posušeni z nizko temperaturo. To lahko vodijo v čaj posebno rahel vonj in svež okus. Zdaj naše podjetje lahko proizvajajo različne vrste čaja kot instant paro čaja, instant panned čaj in oolong potrebam strank za ledeni čaj piti in čisto pijačo.

 Instant Green Tea Powder.jpg

Področju Instant zeleni čaj v prahu

1. se lahko uporablja v pijačah plastenk različnih čaj pijače, pijače ledeni čaj in sadje sok pijače. Količina dotoka je 0,2-0,4 % v čaj pijač in 0,15-0,3 % v ledeni čaj pijač glede na različne okuse.

2. se lahko uporablja v trdno čaj prahu pijačo mlečni napitki, limonin čaj, čaj jabolko, breskev čaja in tako naprej. Količina dotoka je 5,0 10,0 % glede na različne okuse.

3. se lahko uporablja v živilih čaj okusa kot luna torto z okus čajabonbone z okusom čaj, keksi z čaj okusa, sladoled z okusom čaj in žvečilni gumi z čaj okus. Količina dotoka je 5,0 10,0 % glede na različne okuse.

4. se lahko uporablja v zdrav čaj, mešane z nekaj zdrave kitajske medicine kovačnik, krizanteme, gen-seng in tako naprej, da bo v zdrav čaj. Količina dotoka je 5,0 10,0 % glede na različne okuse.

Paket: Pakirana v knjigi boben z kraft torbe notranji z vakuumsko

Neto teža: 20kg oziroma 25kg/boben