Dom > Znanja > Vsebine

Jiangsu namerava prepovedati majhne delavnice, ki proizvajajo mlečne izdelke, tovarna konzerv živilo

Mar 05, 2016

Povzetek: Jiangsu hrane in majhne delavnice in hrana prodajalci upravljanje odlok (osnutek) obseg majhne hrane delavnice in dobavitelja so strogo regulirana in prepovedanih živil majhne delavnice za proizvodnjo mlečnih izdelkov, izdelkov v pločevinkah, zdravstvenih proizvodov, in tako naprej.

Jiangsu hrane in majhne delavnice in hrana prodajalci upravljanje Uredbe (osnutek) (v nadaljnjem besedilu "osnutek"), obseg majhne hrane delavnice in prodajalec je strogo reguliran, prepovedana hrana majhne delavnice proizvodnjo mlečnih izdelkov, izdelkov v pločevinkah, zdravstvenih proizvodov, in tako naprej.

Osnutek jasno, na živilskopredelovalnem majhni mehanični delavnici proizvodnje živil izvaja imenik management, prepoved proizvodnje hrane majhno delavnico obdelave po 5 razred izdelkov: mlečni in pločevinkah izdelkov, hrane; le s preprosto mešanje postopek proizvodnje vina razreda; izključno za nosečnost mater in dojenčkov, in starejših in bolnikov, posebne množice glavni pomožni hrane; trdil je posebne zdravstvene funkcija hrane; nacionalni in Province določa prepoved proizvodnje drugih živil.

Jasno, medtem ko lokalno prebivalstvo vlade na ali nad county ravni trgu nadzor in upravljanje oddelka (hrano in zdravila nadzor in upravljanje oddelkov) vzpostavi tesen živilo delavnice in prodajalcev hrane kreditne zapise, in napovedal, da javnost redno. Za razstavljanje pravila bodo kaznovani najmanj 50 Yuan, največ 10-krat, globe ali odredi začasno, do preklica potrdila o registraciji za kazen. Hrane delavnica registracijo potrdilo je bilo preklicano, odgovorna oseba in neposredno odgovorna oseba v petih letih od datuma sklepa se zaposlijo v manjših hrane proizvodnje živilskopredelovalne dejavnosti.