Dom > Znanja > Vsebine

Terapevtska učinkovitost limonskega sadja v prahu

Feb 24, 2018

Limon je običajno sadje, znano tudi kot limonovo sadje, limona, maternica itd. Pogosto jemljejo limoninsko pijačo, limona je bogata z vitaminom C, bogata s hranili, terapevtska učinkovitost je zelo močna, prihajajo. Povej nam o terapevtski učinek limone.

1.Upravite se kot apetit

Lupina lupine je bogata z aromatičnimi hlapnimi sestavinami, lahko lajša krče, predjedi Xingpi. Poletne vročine mokre težje, mnogi ljudje Shenpi utrujenost, dolge ure po službi ali študiju so pogosto slab apetit, pijte kozarec limone namočeno, osvežujoče kisel okus naredi ljudi živahen, lahko pa tudi odpre apetit.

2. Poveča krvni tok in obtok

Limona je bogata z vitaminom C in vitaminom P, izboljša elastičnost in žilavost krvnih žil, preprečuje in zdravi simptome hipertenzije in miokardnega infarkta. V zadnjih letih so tuje študije ugotovile tudi, da limona vsebuje podobno sestavo insulina, lahko povzroči nižje ravni abnormalnega krvnega sladkorja.

3.Uzivanje toplote in izčrpanosti

Limun lahko tudi sputum. Limonska lupina eksperimentalnega učinka je tudi močnejša od citrusov. Vroče in vlažno poletno vreme, če prehrana ne posveča pozornosti notranjemu in zunanjemu vremenskemu podnebju medsebojne induktivnosti, mokre motnje lahko povzročijo sputum. Zato je poletni flegm, grlo nelagodje, limonin sok topla voda in majhna količina soli, grlo kopičenje flegma gladkega kašlja.

4.antisepsija in protivnetna vnetja

Limona je bogata z vitaminom C, vloga človeškega telesa kot naravnih antibiotikov, anti-bakterijska protivnetna, okrepi človeško imunost in številne druge učinke, običajno lahko pije veliko vročega limonade, da ohrani telo.

5.Anti-starenje inhibira pigmentacijo

Limon vsebuje vitamin B1. Vitamin B2. Vitamin C in druga hranila, pa tudi bogata z organskimi kislinami, citronska kislina, limona je zelo alkalna hrana, ima močan antioksidacijski učinek, spodbuja metabolizem kože, preprečuje staranje in zavira pigmentacijo in je tako zelo učinkovit.