Dom > Znanja > Vsebine

Longan Terapevtski učinek

Jan 05, 2018

1. Utrdite vitalnost in hranite kri , povečajte spomin. Longan, bogat z glukozo, saharozo in beljakovinami, je vsebnost železa višja, lahko izboljša toploto, prehranske dodatke, hkrati pa spodbuja regeneracijo hemoglobina v krvi. Eksperimentalna študija je pokazala, da ima dolgo telo poleg telesa toničen učinek, možganske celice so še posebej koristne, lahko povečajo spomin in odpravijo utrujenost.

longan.jpg

2. S edate . Longan vsebuje veliko železa, kalija in drugih elementov, lahko spodbuja regeneracijo hemoglobina za zdravljenje srčnih palpitacij, ki jih povzroča anemija, palpitacija, nespečnost, pozabljivost. Longan z niacinom do 2,5 mg (na 100 gramov) se lahko uporablja za zdravljenje pomanjkanja niacina zaradi dermatitisa, diareje, demence in celo duševnih motenj.


3. Antibakterijski, zavirajo rakave celice. Poskusi na živalih kažejo, da ima stopnja inhibicije tumorja longan JTC-26 več kot 90% rakavih celic določen inhibitorni učinek. Klinični bolniki s peroralnim rakom z izvlečkom za dolgotrajne suhe snovi, simptomi so se izboljšali za 90%, podaljšali pričakovano življenjsko dobo okoli 80%. Poleg tega je bil v popuščanju epruvete ardipus officinalis dolgotan poplavni učinek (1: 2).