Dom > Znanja > Vsebine

Prehranska analiza hermetike šiitake gobe

Jan 10, 2018

Hermetisk Shiitake Mushroom je visoka vsebnost beljakovin, nizko vsebnostjo maščob, polisaharidov, različnih aminokislin in vitaminov za glivično hrano.


1. Za izboljšanje imunske funkcije telesa: Lentinan lahko poveča fagocitno funkcijo mišjih peritonealnih makrofagov, hkrati pa spodbuja tudi produkcijo limfocitov T in poveča citotoksično aktivnost limfocitov T.

⒉ proti staranju: Hermetisk Shiitake Izvleček za gobe na vlogo vodikovega peroksida, ki se čisti na telesu vodikovega peroksida, ima določeno vlogo pri odpravi.

⒊ proti raku proti raku: Hermetisk Shiitake Mushroom pokrivajo del dvonivojne strukture, ki vsebuje ribonukleinsko kislino, v človeško telo, bo imela protivaktivni učinek interferona.

Nižji krvni tlak, maščoba v krvi, holesterol: Hermetisk Shiitake Mushroom vsebujejo purin, holin, tirozin, oksidazo in nekatere snovi nukleinske kisline, lahko imajo nižji krvni tlak, holesterol, učinek zniževanja lipidov, pa tudi preprečujejo aterosklerozo, cirozo in druge bolezni .

5. Hermetisk Shiitake Hermetisk Shiitake Mushroom tudi diabetes, tuberkuloza, nalezljiv hepatitis, nevritis in druge terapevtske učinke, pa tudi za prebavne motnje, zaprtje in tako naprej. Gobe vsebujejo hranilno vsebino na prvi pogled.