Dom > Znanja > Vsebine

Čebula ekstrakt pomoč anti-brazgotina

Nov 24, 2017

Ko koža postane poškodovan, lahko tvorijo presežek kolagena vlakna, ki lahko povzročijo nepravilen vzorec--posledico brazgotino. Število Domov revizijah in naravnimi proizvodi, ki se tržijo, da se prepreči nastanek brazgotin in da se zmanjša videz starih brazgotine. Tukaj je podrobnejši pogled na enega izmed najbolj priljubljenih sredstva - čebula citat.

Čebula, ali Allium cepa, je sestavina v enem najbolj priljubljenih brazgotina gelov v drogerijah.Ekstrat čebule je bilo ugotovljeno, da imajo protivnetno in protibakterijsko lastnosti in uravnavajo nastajanje kolagena. Zmanjšali opaznost te brazgotine acne obdelavo cream, ki vsebujejo Ekstrat lahko koristijo.

Ko prvi tvorijo akne brazgotina, presežne količine kolagena vlakna lahko sami organizirati naključje na območju brazgotina. To lahko povzroči brazgotino, ki se dvigne nad kožo ali meni utrjene. Da bi zmanjšali brazgotino na videz, je koristno za zmanjšanje količine teh vlaken, da se izkušnje najmanj škode mogoče kožo. Ekstrat čebule je bilo povezano z zavirajo proizvodnjo kolagena.

Ne vse akne brazgotine so oblikovani nad kožo--nekateri lahko postane krožnik v obliki in nižja od kože. V teh primerih, čebula citat kreme, kot so Mederma, se lahko uporabijo za spodbujanje nastanka kolagena. Medtem ko nenadzorovanega razvoja kolagena je škodo na brazgotino, ko kolagena je spodbujati vzgojiti v bolj nadzorovan način, lahko kožo zdi najbolj elastične in prožne, ki lahko izboljšajo akne brazgotine, ki so nižje od kože, sama.