Dom > Znanja > Vsebine

Peach Gum

Mar 13, 2018

Peach Gum je trdna snov, ki je bila izločena iz lubja Peach Tree. Njegova znana po koristnih lastnostih pri izboljšanju različnih kožnih pogojev. Skupno pripravljena v osvežujoče sladice, je na splošno okusna z želatinasto živahno teksturo, podobno kot coveted Bird's Nest.

ohranjati lepoto in ohranjati mlade, hranljive Yin in navlažite pljuča. Breskav gumi je sestavljen predvsem iz galaktoze, ramnoze, α-glukuronske kisline, ogljikovih hidratov, maščob in beljakovin. Ima funkcije, kot so toplotno gašenje, odpravljanje stresa, anti-staranje, anti-staranje in črevesje. Peach gum je tradicionalno kitajsko medicino v antičnih časih, ki se uporablja za zdravljenje Shilin, Xuelin, dizentery. Danes ima Peach Gum podoben vzdrževalni učinek kot ptičje gnezdo in je tudi pomlajevalni izdelek za nego kože.

Peach gum.jpg

Navodila Breskove gume

Namastite 30 g breskove gume (sluzi 4-5) za 2 noci ali vsaj 12 ur, dokler ni mehak. Nečistoče bi se morale do zdaj zmanjšati na dno, s pomočjo sita, da sperejo ponovno hidrirano gumo. Breskova gumija se zdaj lahko podvrže kuhani približno 2 uri s sestavinami, kot so Lotus semena, bela gljiva, rdeči datumi in kitajska hruška.


Obvestilo o jesti breskev gumi

Noseče ženske, otroci, mlajši od dveh, ne morejo jemati breskove dlesni, ne morejo jemati breskve dlesni. Menstrualno obdobje, v katerem ženske vzamejo breskev gumi, morajo glede na njihovo fizično stanje.