Dom > Znanja > Vsebine

Sajenje jagod vodnik voditi vaščani, da bi dobili bogate

Mar 05, 2016

"Songyuan kmečki prijatelji vedo, heerqile Cun-sezona jagod, ki ne samo omogoča javnosti v že sadni kolač in jesti sveže rezano jagode in naj domačini živel sladko življenje, vidim film gospodarstvo z značilnostmi, značilen skrbeti denar." Ningjiang okrožje v songyuan city, provinci Jilin, Mao Zhen Jiang Jia vaščan Sun Xinghong mislil. Lani, Sun Xinghong predstavil velik sladke sorte jagod, čeprav prvo leto sojenja, je bil prepričan.

Jagode v rastlinjaku v Sun Xinghong, predstavlja živahno scene, velike jagode sadike rastejo močno, zelene rastline med srčkan in občutljivo in nežno sadja. Na obeh straneh oltarja zasajeni tudi kaki, Sun Xinghong in njegov partner Wang Chunfeng opazili rast jagod.

Heiyou, mulčenje, orodja za nadzor škodljivcev, instrument za merjenje temperature, panjev v kotu, so čebele, ki Dozivati radovednosti novinarjev, čeprav to je vključevalo jagode sadike so tako močne, kjer cesti veliko.

Wang Chunfeng iz Dandong city, provinca Liaoning, je uvedba sorte jagod. Je dejal novinarjem, ki vsak dan opoldne, temperature blizu 30 stopinj Celzija v toplogrednih plinov, je primerna za gojenje jagod. Medtem, toplogrednih je opremljen s škatlo čebel, za jagode sadike naravno opraševanje, brez pesticidov, organska gnojila, tako jagode raste iz visoko sladkosti, okus dober, svetle barve. Poleg tega, pred sajenjem, zaradi visoke temperature v notranjosti zemlje, za uničevanje škodljivih bakterij, je zelo koristno za gojenje jagod.