Dom > Znanja > Vsebine

Prednosti praška granatnega jabolka

Dec 01, 2017

Prah ekstrakta lubenicnega lubja se lahko naredi v kapsule, kapsule in granule kot zdravo hrano. Prah ekstrakta lubenicnega lubja se lahko naredi v kapsule, kapsule in granule kot zdravo hrano. Ekstrakt narave, ki ima dobro topnost v vodi, ter raztopino prosojnosti in barvo sijaja, je bila v pijačo dodana kot funkcionalna vsebina.

Kot prašek lahko dodamo živilu kot aromatični sok ali ga lahko pomešamo z vodo in pijano. Čeprav se med predelavo lahko izgubijo nekatera hranila, in sicer vitamin C. Vendar je vsebnost antioksidantov praškastega prahu podobna kot pri svežem soku granatnega jabolka.

Bogat z antioksidanti

Granatno jajce so bogate s polifenoli, in sicer ellagitannins, ki so naravni antioksidanti. Ellagitaniini v granatih so tako učinkoviti v obliki prahu kot v obliki sokov. Antioksidanti ščitijo telo pred poškodbami, ki jih povzročajo prosti radikali in toksini.

Zdravstvene koristi srca

Antioksidanti v granatih imajo tudi dobre protivnetne učinke, kar lahko pomaga pri zmanjševanju simptomov pri ljudeh s hipertenzijo in srčnimi boleznimi.

Regulira krvni sladkor

Znanstveniki so ugotovili, da lahko antioksidantne sposobnosti sokov sokov pomagajo ohranjati stabilno raven krvnega sladkorja in izboljšati splošne profile lipidov v krvi za diabetike.

Pomegranate Powder.jpg

http://www.fortop-food.com/powder/fruit-powder/pomegranate-powder-for-health.html