Dom > Znanja > Vsebine

Kaj je korist Keemun Tea?

Jan 12, 2018

Keemun črni čaj , kitajski slavni čaj v zgodovini. Keemun črni čaj je najboljši v črnem čaju in uživa visok ugled. To je britanska kraljica in kraljevska najljubša pijača, imenovana "Qunfang most", "kraljica čaja".


   Ker ima črni čaj številne farmakološke učinke, je ne samo elegantno in lagodno uživati v črnem čaju, ampak tudi gospodarski in zadovolji učinek na zdravje in lepoto. Dodaja tudi čar črnega čaja.

Zmanjšajte protivnetno sterilizacijo

Polifenoli v črnem čaju imajo protivnetni učinek. Po eksperimentih je bilo ugotovljeno, da se lahko katehini vežejo na enocelične bakterije in koagulirajo in precipitirajo beljakovine, s čimer zavirajo in odpravljajo patogene bakterije. Zato je pri bolnikih s črnim čajem bakterijsko lacrimalno in zastrupitev s hrano precej koristno, ljudje pa pogosto uporabljajo tudi rane s čajem, rane in hongkonške noge.

Zložljiva detoksifikacija

Eksperimentalno je bilo dokazano, da čajni polifenoli v črnem čaju lahko adsorbirajo težke kovine in alkaloide ter precipitate in razkrojijo, kar je blagoslov sodobnim ljudem, ki pijejo vodo in živila, onesnažena s strani industrije.


Krepi želodec

Črni čaj se proizvaja s fermentacijo in pečenjem, prihaja do čajevih polifenolov v vlogi oksidacijske reakcije oksidacije encimov, zmanjša vsebnost, draženje v želodcu se bo zmanjšalo. Poleg tega lahko oksidacijski produkti teh čajnih polifenolov spodbujajo tudi prebavo v telesu, zato črni čaj ne škoduje samo želodcu, temveč lahko neguje želodec. Redna poraba surovega črnega čaja, dodajte mleko, črni čaj, protivnetno, zaščitite sluznico želodca, zdravljenje razjede ima tudi določen učinek.