Dom > Znanja > Vsebine

Kakšen je korist rdeče gobe?

Dec 21, 2017

Rdeča gobova edinstvena aroma, dišeča in osvežujoča. Njen okus je neprimerno sladek v primerjavi s katero koli gobo; vsebuje več bistvenih aminokislin in drugih sestavin. Z zdravljenjem raka, zlasti pljučnega raka, bolečine v trebuhu in nogi, otrplosti rok in nog, kosti in nelagodja, trzanje udov in krvi, Yin, razstrupljanje in zdravljenje anemije, edem, podhranjenost in maternalne krvavitve ter druge bolezni, je povečala imuniteto In proti raku in druge učinke, redna poraba, lahko kožo gladko, energično, dolgoživost. Ming in Qing dinastije, pred festivalom sredi jeseni vsako leto, bo lokalna vlada poslala spremstvo skupino rdečih gob v kjotski davek, tako dobro znan.


Analiza prehrane rdeče gobe:


1. Russula vsebuje beljakovine, ogljikove hidrate, minerale, vitamin B, vitamin D, vitamin E in vsebuje druga živila redke niacine, elemente v sledovih železa, cinka, selena, mangana in tako naprej.


2. Vsebuje različne esencialne aminokisline in druge sestavine, Ziyin, ledvice, pljuča, cirkulacijo krvi, možgane, lepoto in druge učinke, redno porabo, telesno pripravljenost, dolgoživost.


3. Rdeča goba vsebuje beljakovine, okoli 25% je topno v vodi, okoli 50% lahko prebavi in ​​absorbira, le približno 25% ne more absorbirati v telesu.


4. Hkrati vsebuje polisaharide proti rakavim snovem, spodbuja krvni obtok, zmanjša holesterol v krvi, zavira metastaze v rakavih celicah, rdeče gobe, jajca, ki jih jemljejo, in druge, ki jedo pomembnejši učinek, medtem ko zdravljenje akutne nevroze hrbtenice tudi imajo določeno učinkovitost,5. Prav tako lahko prepreči prebavne motnje, otroci neumni, lahko izboljšajo normalno presnovo sladkorja in imunsko funkcijo, pripomore k zmanjšanju materinega dojenja, anemije, raka itd., Je posebna terapevtska vrednost naravnih živil.


Rdeče gobe micelije ni mogoče ločiti, do sedaj ni mogoče gojiti, redek dan. Njena palica ni enaka z drugimi gobami, ne samo ne krhkimi, ampak tudi z žilavostjo. Pobiranje gob pri uporabi bambusovih palic ali drugih orodij v spodnjem delu, da ga poravnate. Rdeče gobe na splošno grozdijo, gorska kača, ki je pogosto slinjena z gobami, da bi se izognili zastrupitvi, je treba sveže gobe nastaviti na riž hkrati, če je riž modro, gobova strupena, zavržena brez hrane, vendar se lahko pražena Sušene rdeče gobe niso strupene;