Dom > Znanja > Vsebine

Kateri je najboljši čas za pijačo Pu Erh?

Jan 04, 2018

Pri pitju čaja ne sme le paziti na način pitja čaja, pač pa bodite pozorni tudi na najboljši čas za pitje čaja. Tukaj predstavite najboljši čas za pijačo čaja Pu'er za vse.

Pred večerjo pijte kuhani pu erh čaj

cooked puerh tea.jpg

Fermentirani čaj Puer je običajno znan kot kuhani čaj, čaj je bogat z elementi v sledovih, peptidi, aminokislinami in minerali, zaradi zmanjšanja surovega čaja na prebavilih, zato pijačni čaj na hitro ne povzroča fizičnega nelagodja, dolgoročno zaprtje in dekleta z slabo detoksikacijo, pijača na hitro. Pu'er čaj je najboljši in najhitrejši način, kako izgubiti težo. Ko postrežemo čaj, so nekateri rezini mareličnih mareličnih okusov z odličnim okusom.

 

Pu-Erh je kuhal z vrelo vodo do 100 stopinj, po pranju čaja četrti čas po pijačo. Ne vstaj zgodaj, da bi jedli skodelico 200 ml toplega Pu'er čaja, 1-2 urah po tem, ko boste imeli pomen, vztrajati na čas, bo razvil dobro navado izločanja. 1 uro pred kosilom in večerjo pijete skodelico vročega Pu'er čaja, ki ne more samo pomagati pri čiščenju razkužila črevesja, lahko poveča sitosti, zmanjša osnovni vnos hrane, takojšen učinek hujšanja.

Po večerji pijemo surovi pu erh čaj

raw puerh tea.jpg

Surovi čaj je Pu'er čas fermentacije čaja krajši ali brez fermentiranega postopka shranjevanja čaja, pravzaprav je glavna sestavina surovega čaja bogata s polifenoli, zeleni čaj, oolong čaj in druga podobna vloga. Strokovni eksperimenti so pokazali, da lahko čajni polifenoli zavirajo sintezo in diferenciacijo maščobnih celic za vzdrževanje koncentracije maščob in sterolov v krvi, ali so koristne maščobe ali maščobe.

Najboljši čas za pitje surovega čaja je 1 ura po obroku, lahko pomaga telesu pospešiti prebavo in absorpcijo razkroja hrane, in prvič se izloča s strupenimi toksini. Zdravilni čaj ima edinstven učinek odstranjevanja mastnih, za dolgoročno adhezijo na črevesno steno smeti toka, obstaja dober globinski učinek čiščenja. Čeprav je učinkovitost surovega čaja Pu'er podobna zelenemu čaju, je nenavadno, da v naravi ni hladna, vendar je proizvodni postopek drugačen kot pri zrelem čaju. Zato metode in učinki pitja čaja niso enaki.