Dom > Znanja > Vsebine

Kdaj je primerna sezona za prehranjevanje češenj?

Jan 05, 2018

cherry.jpg

Anti-anemija

Visoka vsebnost železa v češnjah, ima več kot 5,9 mg železa na 100 g češenj , ki se nahajajo v prvem iz različnih vrst sadja. Železo je surovina, ki sestavlja sintetični hemoglobin in mioglobin, ima pomembno vlogo   v človeški imuniteti, sintezi beljakovin in procesu energetskega presnove, temveč je tesno povezan z možgansko in živčno funkcijo, procesom staranja. Eating tiste češnje običajno lahko dopolnijo telesno zahtevo po železu v telesu, da spodbujajo regeneracijo hemoglobina, ne samo, da lahko preprečijo anemijo pomanjkanja železa, temveč tudi izboljšajo telesno pripravljenost, možgansko uganko .


Odpravite mišično bolečino

Češnja je bogata z anthocyanins, anthocyanins, vitaminom E, ti hranili so učinkoviti antioksidanti, da bi odpravili bolečino v mišicah, imajo dober učinek, če boste čez nekaj dni uživali češnje, zmanjšali otekline in zmanjšali bolečino .


Preprečite izgubo vida

Če telo nima vitamina A in sorodnih hranil, lahko povzroči bolečine v očeh, izgubo vida, strah pred svetlobo in druge bolezni. Vsebnost vitamina A v vsakih 100 gramov češnje je 4-5 krat višja od jabolk in drugega sadja, češnje lahko učinkovito ščitijo vid, še zlasti pa veliko korist za računalniške delavce.

vloga   v človeški imuniteti, sintezi beljakovin in procesu energetskega presnove, temveč je tesno povezan z možgansko in živčno funkcijo, procesom staranja. Eating tiste češnje običajno lahko dopolnijo telesno zahtevo po železu v telesu, da spodbujajo regeneracijo hemoglobina, ne samo, da lahko preprečijo anemijo pomanjkanja železa, temveč tudi izboljšajo telesno pripravljenost, možgansko uganko .


Sezona češnje je maj-junij, če hočeš jesti to sadje v drugih časih, lahko izberete konzervirano češnjo , seveda lahko uporabite tudi konzervirano češnjo, da naredite okusno torto in sladico.

canned red cherry, canned green cherry, canned cherry, cherry in tin.JPG