Dom > Znanja > Vsebine

Zakaj izbrati zamrznjene posušene jabolčne rezine?

Mar 08, 2018

Apple ne more samo uravnavati gastrointestinalne funkcije, znižati holesterol, znižati krvni tlak, preprečiti raka, izgubiti težo, ampak tudi izboljša otrokov spomin. Apple vsebuje ne le različne vitamine, lipide, minerale, ogljikove hidrate in druge hranilne snovi, potrebne za oblikovanje možganov, ampak tudi z rastjo in razvojem otrok tudi vsebuje fine vlaknine

Cink lahko izboljša otrokov spomin. Cink je nepogrešljiv element nukleinske kisline in beljakovin, ki so tesno povezani s spominom. Pomanjkanje cinka povzroča displazijo v hipokampusu obrobnega dela možganske skorje.

freeze dried apple slices..jpg

Tehnične metode liofiliziranih jabolčnih rezin

V vakuumu je bila odstranjena uporaba sublimacijskega principa, vnaprej zamrznjena hrana v vodi brez taljenja ledu sublimacija vodne pare, tako da je sušenje hrane, znano kot sušenje z vakuumsko zamrzovanjejo, po tej metodi označeno kot liofilizirano proizvodnja hrane, navedena zamrznjena posušena hrana. Morate videti posebno opombo: resnično super razred, glavna metoda obdelave za zamrznjeno sušenje novih tehnologij, načinov predelave in okusov ter navadnih tablet ima direktno razliko v tehnologiji, splošni tehnologiji sušenja

Liofilizirana hrana se običajno uporablja za vesoljsko delo, ne le za ohranitev edinstvene barve, vonja, okusa, oblike in različnih bioaktivnih hranil svežega sadja, temveč tudi za enak okus in sveže rezano sveže sadje.


Nasveti za jedo zamrznjeno posušene jabolčne rezine

Približno nosečnicam, materam, dojenčkom in starejšim, zdravim materam, ki v tem času ne morejo jesti hladnih plodov, lahko jedo liofilizirane jabolčne rezine, ki lahko dopolnijo hranilna snov telesa, otroka lahko jeste, ko se melje v peno, dodaja mleku Ali dopolnilna hrana, lahko prepreči, da bo dojenček prižgal, suho blato in da bo otrokovo prehransko uravnoteženost prehrane in prehrane. Starejšim ljudem ni treba več skrbeti, ker je sadje prehladno, jesti drisko ali zaradi slabih zob ne more jesti sadnih težav.


Prednosti jedenja zamrznjenih posevkov jabolk

Liofiliziranje se izvaja pri nizkih temperaturah in je zato še posebej primerno za številne snovi, občutljive na toploto. Všeč ali izgubi biološko aktivnost.

Ko sušimo pri nizkih temperaturah, nekatere hlapne sestavine materiala izgubijo zelo malo in ohranjajo originalne hranilne snovi.

V procesu sušenja z zamrzovanjem rast mikroorganizmov in delovanje encimov ni mogoče izvesti, tako da je mogoče ohraniti prvotno obliko.

Ker se posuši v zamrznjenem stanju, je prostornina skoraj nespremenjena, ohranja se prvotna struktura in se ne zgodi kondenzacija.

Po sušenju materiala ohlapno porozno, gobo, raztopimo hitro in popolnoma po dodajanju vode, skoraj takoj obnovite prvotno obliko.

Ker sušenje poteka pod vakuumom, je zelo malo kisika in nekaj enostavno oksidirajočih snovi je zaščitenih.

Sušenje lahko izključi več kot 95-99% vode, tako da je posušen izdelek lahko dolgoročno ohranjen brez poslabšanja