Dom > Znanja > Vsebine

Zhejiang yuhuan Shaddock in hladni grob

Mar 05, 2016

"V začetku leta, stopnjo zmrzali je veliko, če kratko hladno snap po koncu grenivke listi vse zamrznila do smrti. Stiski. "Qing Zhen Yang na vasi, yuhuan County, provinca Zejang, Jiang Jianbin je dejal.

Pred za Festival pomladi, yuhuan, nenadno hladno snap, da pridelovalci preseneti. Po poročanju lokalnih medijev, County 33.000 hektarjev grenivke dreves močno poškodovane do 17.000 hektarjev. Po hladno snap, zrasel toplejše temperature. Yuhuan sadje OK? So vseh popravnih ukrepov, in sadje hladno škodo drevo? Nedavno, avtor Yang, Zhang AO, grenivke raste vasi, kot so tekoč v sprehod.

Na februar 21, iz vasi longtoushan tunel vstopajo Yang vasi, na levi strani ceste na tisoče metrov spodaj hladno grenivke dreves, prvotno odprl zeleni kodrastimi listi so uveli, listi pod drevo kot preprogo pokrita, videli nobenega razloga na vseh. Wen Danye je zamrznjena v temno rjave na drevesu, zvila v žogo, nežno stresajte veje, samo vrtinec pade dol iz drevesa.

Zhang AO Ta jamo pobočja v desno na suhem, suho kodrasti grenivke pušča grde, zamrznjeni otok nešteto naravno skladišče pod drevesom, to res naredi ljudje počutijo slabo. Sadovnjaki, suhem, marljivi začeli ukrepati, in storijo vse, da shranite vsak sadnega drevja, naj pridelka spet služiti v 1-3. Pobral cilj, pol železa da podreti suho kodrastimi listi, in nato enega jasno mrtve veje, nekateri listi v čiščenje možganov polje, zagotovi glajenočrtni dež zamude.