Dom > Novice > Vsebine

Različne vrste in učinkovitost čaja

May 04, 2017

1. Črni čaj Črni čaj je fermentiran čaj, kot so Anhui Qimeng Qi Hong, Yunnan Fengqing Dianhong, Fujian Fu'an Min rdeče, Hubei Yichang mora biti rdeča, Jiangxi Xiushui Ning Hong, Hunan Anhua jezero, Zhejiang Shaoxing bolj rdeče, itd ., so čaj, še posebej v Qi Hong, Yunnan rdeče, rdeče do najboljše kakovosti, dobro znana doma in v tujini. Za ta čaj je značilna barva Wu Runa, ki je tesno povezana s kabli; čaj je bil temno oranžen ali zlato rumen.

Rdeči čaj je lahko močan želodec, diuretik, anti-aging, znanstveno-raziskovalne enote pri uporabi preizkusov življenja testiranje anti-aging zdravil v študiji ugotovila, da je vloga čaja zelo pomembno podaljšanje. Fizični delavci pijejo čaj je najprimernejši, ženska poročna pijača črni čaj in rjav sladkor najboljši.

2. Zeleni čaj Zeleni čaj ni fermentiran čaj, največji kitajski čaj. Proizvodni proces je prvi visokotemperaturni pritrditev, nato pa zasuk, suh, zato hranite prvotno zeleno, kabelsko tesen vozel Guangrun, juho jasno zeleno, debelo čajno svežo, močno konvergenčno učinkovitost. Veliko sort, predvsem: Hangzhou, Zhejiang Longjing čaj, Anhui Shexian velikodušni čaj, Jiangsu Hao County Biluochun, Jiangxi Lushan Yunwu čaj, Zhejiang Sheng County biser čaj, široko paleto porekla čaja obrvi. Kitajski južnjaki navadno radi pijejo zeleni čaj, zeleni čaj z vitaminom C in polifenoli čajev, učinki na zdravje, farmakološki učinki so dobri, ali je protibakterijsko, proti sevanju, da se prepreči strjevanje krvnih žil, maščob v krvi ali krvnih belih krvnih celic , učinek kot drugi čaj je dober. Zeleni čaj lahko učinkovito blokira nastanek nitrozaminov v človeškem telesu, učinek proti raku je boljši od črnega čaja, vendar pa je splošno mnenje, da starejši ne bi pili zelenega čaja, še posebej tistih z običajnim zaprtjem, ne bi smeli piti zelenega čaja, ker je pitje zeleni čaj ima tendenco povečanja zaprtja In razvoj mladih mladih moških in žensk, primernih za pitje zelenega čaja. Besedilni delavci naj pijejo zeleni čaj.

3. Uolong čaj Oolong čaj   je   znan tudi kot zeleni čaj, polferminirani čaj, tako črni čaj kot zeleni čaj tako dolgo, tako črni čaj glikola, kot tudi zeleni čaj svež, jasen, mehak, debel in ne adstringent, dišeč. Wuyi Mountain v Fujian Wuyi Yancha, Minxi Anxi Tieguanyin, Guangdong Chaoan Phoenix Narcissus in tako so znani.

Uolong čaj z manj kofeina, moškimi, ženskami in otroki so primerni in obstaja znaten diuretični učinek, pa tudi izgubi težo medicine.

1.jpg

4. Cvetlični čaj Čajni čaj ponovno predeluje čaj, zeleni čaj z vonjem vonja iz sistema. Čajni čaj do aromo strokovnega znanja, barva juhe jasno, močan okus, sveža in ne motna, dišeča in ne plava, tako rože kot čaj dvojna funkcija. Glede na vrsto cvetja so razdeljeni v čaj jasmina, čaj magnolije, čaj osmanthus dišave, čaj Zhu Lanhua, čaj grenivke, čaj Dai Daihua, roza čaj. Izvirajo iz širšega, Fujian, Jiangsu in Zhejiang, Hunan, Hubei, Sichuan in Jiangxi, Wan in drugih krajev.

Kitajski severovzhodni ljudje navadno radi pijejo čaj. Čaj Huacha je običajno narejen iz zelenega čaja, zato ima funkcijo zelenega čaja. Huacha ima Shugan detoksikacijo, qi tonski učinek, menopavzne srednjeročne ženske in menstrualno obdobje pred in po dekletih, čustva so pogosto razdražljiva in pijejo čaj, da bi olajšali. Bolnike z jetri, prostatitisom ali hipertrofijo prostate priporočamo, da pijejo čaj.

5. Čajno stiskani čaj, ki je običajno znan kot čajne opeke, je izdelan iz grobega čaja ali črnega čaja, črnega čaja, zelenega čaja in drugega čaja kot surovine, po tem, ko je parni mehak, natovorjen kalup, izdelan iz čaja. Obstajajo opeka, skleda, okrogla pogača in druge vrste čaja. Sorte so: ploščice, opeke, Kang opeke, opeke, črne opeke, Tuocha, torte čaja in tako naprej. Ta čaj je enostaven za prevoz dolge razdalje, primeren za pošiljanje na oddaljena območja domovine. Stisnjeni čaj ima na splošno učinek izgube teže in hujšanja. Rečeno je, da francoske mlade ženske radi pijejo kitajski čaj Puer, je dejal Pu'er čaj kot "strganje čaja", "poraba tankega čaja".