Dom > Novice > Vsebine

Je sveže hrane boljši od tovarna konzerv živilo?

Aug 30, 2016

V pločevinkahhrana jebili sposobni dolgoročno skladiščenje, ne popolnoma izkoristila zapečateno in strogo sterilizacija, veze z konzervans. Pločevinkah je ne skrivnostno, konzerviranje načelo je zelo preprost: najprej je surovina se segreva dovolj ubiti vsi mikroorganizmi; medtem ko pločevinke polno toplote sterilizacije; in potem nalagajo v sterilni aseptično hrano posode, vroče zalivne; in končno sterilizirajo s segrevanjem, hlajenje zraka v notranjosti glave posodoprostor obsega krčenje bo ustvarila negativni tlak, originalni pečat steklenice je bolj odprta, in zunaj bakterije ne morem iti. Po teh korakih, naravna hrana ne bo poškodovana in ni potrebno dodajati konzervansov.

Dejstvo je, veliko ljudi ima doma narejeno paradižnikovo omako, zmlet paradižnik, pločevinkah izkušenj v tej industriji in delamo, paradižnik v pločevinkah so približno enake. Ampak dom, pločevinkah in različnih je kakovost paradižnik v pločevinkah proizvajalcev, večina od njih so svoje surovega preskrba osnove. Zato zagotoviti dostop do sveže surov paradižnik v sezoni zrelega paradižnika. V istem času, domače paradižnikove mezge, zmlet paradižnik, čas segrevanja in proces pogoji ni mogoče nadzorovati za optimalno in uglednih velikih podjetij, katerih velikoserijske proizvodnje, lahko bolje razumeli, kakovosti in varnosti hrane, konzervirane paradižnike.

Poleg bolj varen, konzervirane paradižnike še več andquot; freshandquot; kot svež paradižnik. Čeprav je enostavno priti okoli pošiljajo andquot; sveže tomatoandquot; vendar so samo videti sveže, hranil izgubo, vendar nenehno. Ker vse sadje in zelenjavo po spravilu so še naprej andquot; breatheandquot; nekateri hranil bodo še naprej padale. Paradižnik v pločevinkah so pobral iz surovin obdelati celoten proces ni več kot šest ur, visokotemperaturne toplotne obdelave lahko ustavi ali upočasni izgubo hranil kemičnih reakcij in ohraniti svežino živil in prehrane. Torej, namesto prevoza na dolge razdalje ali andquot rastlinjaki; freshandquot; paradižnik, paradižnik v pločevinkahje večsvež.