Dom > Novice > Vsebine

Japonska tovarna konzerv Saury za podjetje goljufij, kot modra in Bela riba, ki se izvozi na Bližnjem vzhodu

Mar 05, 2016

Peking, marec 4, glede na japonski mediji poročil, na Japonskem Chiba prefekturi choshi mesto imenovano "tin can" ribe predelovalno podjetje, svoje 2014 in izvoz približno 3 milijonov modra in Bela riba dekapiranja, s sestavinami skuša še vedno lahko pod dostave.

Po poročanju, celo v pločevinkah, več kot polovico vsebine na saury se uporablja, ko pošljete, ni naveden na seznamu sestavin saury.

Družba je dejal v intervjuju z japonski mediji "ko skuša oba v kratkem oskrbe, dalo prednost zagotavljanju pošiljke, uporabite skuša namesto surovin. Za nakup in potrošniki se globoko opravičujem.

Zaradi mene družba, mešana saury proizvod, imenovan "MADKHANAH", usmerjene na Bližnjem vzhodu proizvodnja konzervirane skuše nasoljene (1 kozarec neto teža 95 g). Razrežejo rib je lušči, potrošniki z le prostim očesom je težko razlikovati med skuše in saury. Sporočeno je, da lahko ta v Jemnu in državah Bližnjega vzhoda, se uporabljajo za kuhanje juhe in solata sestavine.

Družba v letu 2015 po Japonskem Naganu prehrambeno podjetje na debelo, postal njegovega hčerinskega podjetja. V tistem času, je debelo izvaja notranjo preiskavo in odkril, da mešanje saury dejstev. To je naučil, da leta 2014, pošiljke približno 16 milijonov pločevink, obstaja približno 3 milijone pločevinke skuše sestavine so bile dodane.

Trenutno podjetje, ki je opravil družba opravičil za delniške družbe v Bližnjem vzhodu. In nagrado, ki je bil plačan za sklenitev dogovora. Razume se, da podjetje tudi na nekdanji direktor notranje dejanje kot nižje med rezultati iskanja.