Dom > Novice > Vsebine

Japonska izvoz 3 milijonov pločevink skuša pomešane z pločevinkah Saury

Mar 05, 2016

Food Network partnerjev on March 3, glede na japonski mediji poročil, na Japonskem Chiba prefekturi choshi mesto vodnih predelavo izdelkov podjetja pločevinke, v 2014 in približno 3 milijone pločevinke konzervirane skuše izvoza s skušo, in čeprav več kot polovica pločevinkah saury, niti za katero koli opredeljene v saury.

Gospodarstvo, trgovino in industrijo je dejal, da se bo razvijal nelojalne konkurence preprečevanje zakona, tako da potrošniki mislijo izhodnih surovin lažne identitete kazni. Družba je dejal, zaradi pomanjkanja sestavin skuše, plus dostava, uporabite skuša namesto skuše, opravičil za potrošnike in prodaja enote.

Šifriranje blagovne znamke pločevinkah saury je dejal, da se sooča Bližnjem vzhodu izvoz skuše, MADKHANAH, (95g). Ribe je narezana na listi, videz in okus potrošnikov je težko razlikovati. Strani naslikal, konzervirane skuše in Jemen s solato in juho Zmešamo sestavine v Bližnjem vzhodu.

Pločevinke podjetje je hčerinsko podjetje na debelo hrane mesta Nagano. Nedavno, notranje preiskave prehrambeno podjetje na debelo, potrdil svoje mešani v z v saury, in od leta 2014, knjižnica približno 16 milijonov, približno 3 milijone pločevinke od pločevinkah mešane v saury, 2015, konzervirane skuše ni mešana z na saury.