Dom > Novice > Vsebine

Loquat pridelavo sadja v provinci Zhejiang poskočil 100 Mačkast

Mar 05, 2016

Pomlad prihaja, tovor začel iskati češnje, loquat, waxberry bombardirajo, breskve, pomaranče in druge sezonske sveže sadje za brbončice.

Vendar, blage pozimi in deževno lani, utrpela drugo frigidna dan, izredne vpliv na pridelek sadja in zelenjave letos. Jesti, da izpolnite vaše trebuh, in morda morali plačati veliko denarja, letos.

Zhejiang loquat proizvodnje 90 % letos, beli pesek ali prodati 100 juanov/kg

Pozimi cvetenja, poletje je rezultat loquat sadnega drevja. "Zaradi zgodnje hladno snap zamrzne učinek, poleg 1000 hektarjev rastlinjakov in loquat vztrajati, loquat proizvodnje 90 % v Zhejiang letos. 5 ~ 6 milijonov ton letne proizvodnje loquat v preteklih letih, donosi manj kot 5000 ton v tem letu. ”

Loquat vrt Chen Junwei, glavni strokovnjak, akademija raziskovalci dejal včeraj šel Tang qi kmetu usposabljanje, našel Hong pan vasi hiše relativno je zavetje pred zamrznitev poškodbe sadnih dreves v kraju je dobra, proizvodnjo letos je pošteno. Vendar pa kmetje tudi odraža loquat ni prinesel letos, le belo loquat sadje je najboljše, dovolj samo prodati 100 juanov/kg, cena je 3-krat v preteklih letih.

V primerjavi z dolgo Tang Qi loquat v plain, dolgo Li na nadmorski višini 70 metrov na pobočjih mestu Lishui belo loquat proizvodnje in trženja, zadruge, več kot 1300 hektarjev loquat dreves, skoraj utrpela izumrtje.

Januar 25, minimalne temperature blizu do-10 c v mestu Lishui gorsko območje, loquat drevo izhajala iz cvetja, vse je umrl v dveh ali treh dneh, povzroča belo loquat v skoraj popolno uničenje leta, le 8 hektarjev z 2000 funtov loquat v rastlinjaku.