Dom > Novice > Vsebine

Funkcija in učinkovitost čajevca

May 03, 2017

1. Čaj po čajevju ima učinek in učinek hujšanja: g čajni čaj je bogat s kofeinom, folno kislino, pantotensko kislino, inozitolom, aromatičnimi snovmi in drugimi sestavinami lahko igra pomembno vlogo pri uravnavanju metabolizma maščevja telesa, čajnih polifenolov in vitamina C Can Zmanjša lipide v krvi in holesterol, ki imajo učinek izgube teže.

2. čajni čaj ima učinek in učinek protiretrov , če je g spadajoč čaj bogat s flavonoidi, imajo različne stopnje proti-rakastega učinka in vitro.

3. Čaj ognja ima funkcijo in učinek zaščite srca in ožilja. Kofein v čaju ima učinek krepitve srca, antispazmodične in sproščujoče gladke mišice ter pospešuje krvni obtok. Je dobro adjuvantno zdravilo za adjuvantno zdravljenje miokardnega infarkta.

4. Čaj ognja ima učinek zaviranja arterioskleroze in vloga čaja je bogata z vitaminom C in čajnimi polifenoli s cirkulacijo krvi, da bi preprečili vlogo ateroskleroze. Torej pogosto pijejo kroglice čaja med visoko incidenco hipertenzije in koronarne srčne bolezni, je relativno nizka.

Čaj 3.jpg

5. Čaj barve z antibakterijskim, bakteriostatskim učinkom in vlogo: barvni čaj je bogat s polifenoli čaja, taninska kislina lahko deluje na bakterije, lahko koagulira bakterije v bakterijah, kar bo ubilo bakterije. Zaradi protibakterijskih lastnosti čajevega čajevca, se lahko čisti nepravilni čaj uporablja za pomoč pri zdravljenju črevesnih bolezni, kot so kolera, tifus, dysenterij, embolija enteritisa, temveč tudi lokalni razmasti, ki zavirajo bolečine v koži, gastrorezistentnost, za vnetje v ustni votlini , Razjede, vneto grlo imajo tudi določen učinek.

6. Čajni čaj z diuretičnimi učinki in vlogi, se lahko uporablja za pomoč pri zdravljenju edemov, embolije vodne distrofije.

7. Čaj po čaju ima učinek in učinek protihrupne zaščite, g črnila, ki vsebuje čokolado, vsebuje fluoridne ione in ima kalcij zob odlično afiniteto, lahko postane težje raztopiti v kislini "fluoro-apatit", npr. Zobje z zaščitno plastjo, s čimer ščiti zobe, izboljša zmožnost zobnega kamenja in kariesa.

8. Čajni čaj z učinkom in utrujenostjo proti utrujenosti, ki ljudem pomaga navdihniti duha, izboljšati razmišljanje, odpraviti utrujenost in izboljšati delovno učinkovitost.