Dom > Novice > Vsebine

Kakšne so koristi prehranjevanja sladke koruze?

Mar 06, 2018

SWEET CORN.jpg

Sweet Corn je zdravo hrano v grobih zrnc, kar je koristno za zdravje ljudi. Torej, kakšna je vsebnost hranil v sladki koruzi? Kakšne so prednosti uživanja sladke koruze?

Raziskave Nemškega inštituta za prehrano in zdravje kažejo, da ima koruza najvišjo hranilno vrednost in koristi za zdravje vseh glavnih živil. Hrana iz sladke koruze vsebuje sedem "agensov proti staranju", in sicer kalcija, glutationa, vitaminov, magnezija, selena, vitamina E in maščobnih kislin.


1, kalcij: Sladka koruza je najbolj obilno hranilo v prehrani. Zagotavlja približno 300 mg kalcija na 100 gramov koruze, kar je skoraj enako kot pri mlečnih izdelkih. Bogat kalcij lahko igra vlogo znižanja krvnega tlaka, hkrati pa spodbuja rast in razvoj kosti pri otrocih.


2, Glutathione: Glutation ne samo belilni učinek, ampak tudi vlogo anti-raka, še posebej endogenega glutationa, je telo zelo pomemben material proti bolezni.


3, vitamini: sladki koruzni hranili v telesu po absorpciji karotena v vitamin A, z učinkom proti raku. Rastlinska celuloza pospešuje sproščanje rakotvornih snovi in drugih strupov.


4, Naravni vitamin E: Spodbujati celične delitve, znižati holesterol v serumu, preprečiti poškodbe kože, ampak tudi zmanjšati aterosklerozo in zmanjšati delovanje možganov. Koruza vsebuje lutein, zeaksantin pomaga pri odložitvi staranja oči.


5, Selen: "življenjski elementi" Selen je znan kot "kralj raka", vsebnost super sladke koruze Se 8-10 krat višja od navadne koruze. Selen ima tudi povečano odpornost, preprečuje diabetes, bolezni srca in ožilja ter cerebrovaskularne bolezni, preprečuje in zdravi jetrno bolezen, ščiti jetra in tako naprej.


6, Magnezij: magnezij je vpleten v skoraj vse presnovne procese telesa, vsebnost znotrajceličnega kot kalija. Magnezij vpliva na delovanje kalija, natrija in kalcija v notranjosti in zunaj "kanala" in ohranja vlogo potenciala biofilma. Pomanjkanje magnezija bo neizogibno škodovalo zdravju ljudi.


7, maščobne kisline: Koristi maščobnih kislin za človeško telo so sposobne zagotoviti energijo, ki pomaga razvoju prebavnega sistema, da pomaga vzdrževati ravnovesje črevesne flore. Koristi uživanja sladke koruze


Fortop v konzervah sladko koruzo je pripravljena za jesti. Dobra izbira za vsakodnevni recept.

canned sweet corn healthy.jpg