Dom > Novice > Vsebine

Ziyun, Guizhou Loquat sadovnjak Mu držite gor, "bogati sanje"

Mar 05, 2016

Pomlad in cvetje. Bai Fu Yuan Cun shiyanxiang, Ziyun avtonomne Xiang Wan Li, Guo Pengfei, direktor loquat vrt pogled kroga, ugotovila, da sajenjem loquat ne dolgo nazaj začel iz popkov, Cecil nasmeh na obrazu, dodajanje kmetov zaupanje.

Marec 1, novinarji začeli iz Ziyun County, avtobus 20 minut kasneje sreče Yuan Cun, rumeno blato Fort, videti, kako visoko drevo okoli dveh metrov loquat v Miao Li v tleh. "Oh, Poglej! Loquat sadike posajene prejšnji mesec, piha je začela kaljenja spomladi. "S a loquat sadike po opazovanju Guo Pengfei dejal excitedly, loquat sadike je popolno sinhronizacijo z revščino off upa svoje vasi.

Po mestu Bai Shiyan mesto župana Kang Wu uvesti, Township MU je opiranje na nov krog pretvarjanja gospodarjenje s polji, gozd v loquat sadovnjak priložnost z izvajanjem, Mu do sreče v loquat Orchard Park vasi kot središče, v okoliških skupino, suho wells vasi, kot so sevanje, začeli gojiti lansko zimo, v letih pred sajenjem vnaprej. V gospodarjenje s polji, Xiang zlomil tradicijo poročevalskih kmetijskih zemljišč do gozdov, izvrševanja za tipko "Trinajst-pet" zagotavlja koristi močne industrije podporo za izkoreninjenje revščine. In za doseganje industrijski Park "izhod" cvet "izhod", "izhod" krajine za oblikovanje industrijski park v korist ljudi neposredno, tvorijo pokrajino turizem koristi ljudi, posredno korist, tako da osiromašena vaščani postati bogat.

"V pridelavi, smo najprej načrtuje, izvaja, Eriobotrya japonica cvetovi po pridelka, obliki krajine." White je dejal, shiyanxiang namestnik sekretarja Luo Ganghua, sajenje sadovnjakov loquat so vse dolgo Quan XING da Mu loquat sadike, 2-3 pridelka, pet let za letino. V pridelavi, spoprijemanje s standardizirano zasaditve in preživetje za 90 % odstotkov cilja, so zahtevali, gradnjo ekipe enotno sajenje. Pri upravljanju, ki je ustanovila poseben loquat zadruge, zadruge zagotavljajo storitve upravljanja in tehnične; uprava je še vedno glavni nosilec kmetijskega gospodarstva, če je posamezna neradi upravljanje kmetje, zadruga gojenje loquat na kopnem, sčasoma koristi kmetom.

Loquat pridelka po dividend, dobička bo sledil enega ali tri, je bil predstavljen v. "Eno" je pridobivanje del 10 %, kot kolektivno sredstva za rešitev kongkecun problema, vasi sklada za težko socialno varstvo, pomoč osebja; "tri" je citat 30 % del profitnih zadrug (Management Association), stroški storitev upravljanja in tehnične smernice; "šest" je 60 % del koristi za dohodek kmetov.