Zdrava prašiča za banane

Banana prašek Prednosti: 1.High kakovosti in konkurenčne cene. 2.Free vzorec za vaše vrednotenje. 3. Popolno dostavo po dobro cenjenih ladijskih linij. 4.Trial je na voljo za testiranje po vzorcih. 5. Vse informacije vas bomo obveščali v vsaki fazi vnaprej. 6.Packaging lahko orodje za posebne zahteve kupcev.

Podrobnosti izdelka

Predstavitev izdelka zdravega prahu banane

Banana lahko ublaži psihološki pritisk, da se ljudje počutijo srečni. Prav tako lahko prepreči apopleksijo in visok krvni tlak. 5 banan vsak dan je učinek enak kot 50% hipotenzivnih zdravil. Banana je bogata z VA, ki ohranja zdravo kožo in dlake. Banana vsebuje tudi skoraj vse vrste vitaminov in mineralov ter vlaknin. To je najboljše sadje za izgubo teže. Z eno besedo, banana je dobro sadje za naše telo!

Zgornji del izdelka zdravega praška banane

* Postopek sušenja: sušenje zraka (AD) ali sušenje z zamrzovanjem (FD)

* Kraj porekla: Kitajska

* Dodatek in konzervans: Ni

* Rok trajanja: 24 mesecev

* MOQ: 500kgs

* Dostava: po morju ali po letališču

Velikost izdelka zdrave prašne banane

Sestavine

100% banana

Specifikacija

velikost delcev: 40-120 mrežnih očes ali kot na zahteve strank;

vlaga: 5%;

čistost: 100%

Pakiranje

A: 1kg / aluminijasta folija vrečo, škatla zunaj;

B: 25 kg / vlaknasti boben;

C: po zahtevah strank

* Uporaba:

V bananskem prahu je zaradi svoje visoke koncentracije esence banane ugotovljeno, da je "glavni vir ogljikovih hidratov in kalorij". Medtem ko je na splošno nizka kot vir beljakovin, so koristne sestavine prahu še vedno "precej boljše od tistih drugih plodov". Prav tako je bilo ugotovljeno, da je prašek uporaben kot splošno zdravljenje za dispepsijo (prebavne motnje).

Povpraševanje