Zdrava Karambola v prahu

Funkcija karambolskega praška 1) Lahko je zaviranje agregacije trombocitov, zaviranje venske tromboze in cerebralne tromboze; 2) ima protivnetne in analgetične učinke; 3) Lahko je protibakterijski, proti tumor; 4) Prav tako kot vmesna zdravila za protivirusno in protibolečinsko zdravljenje. 5) protivnetno, antalgično in antivirusno sredstvo ter protivirusno zdravljenje.

Podrobnosti izdelka

Izdelek Predstavitev zdravega praška Carambola

Sadež Carambola je lahko rumeno do zeleno s kompleksnim okusom, ki je lahko pikant ali sladek, ki združuje okuse ananasa in limonov. Sok iz karambola se uporablja tudi v ledenih pijačah, še posebej soku kislih sort. Plod je dolg približno 2 do 6 palcev (5,1 do 15,2 cm) in je ovalna oblika. Ponavadi ima pet vidnih vzdolžnih grebenov, v redkih primerih pa ima lahko celo 4 ali celo 8 uglednih vzdolžnih grebenov. V prerezu je podoben zvrsti. Koža je tanka, gladka in voskasta in ob zrelosti svetloba pretvori v temno rumeno.

Specifikacija proizvoda zdravega praška Carambola

* Postopek sušenja: sušenje zraka (AD) ali sušenje z zamrzovanjem (FD)

* Kraj porekla: Kitajska

* Dodatek in konzervans: Ni

* Rok trajanja: 24 mesecev

* MOQ: 500kgs

* Dostava: po morju ali po letališču

Velikost izdelka zdravega praška Carambola

Sestavine

100% Carambola

Specifikacija

velikost delcev: 40-120 mrežnih očes ali kot na zahteve strank;

vlaga: 5%;

čistost: 100%

Pakiranje

A: 1kg / aluminijasta folija vrečo, škatla zunaj;

B: 25 kg / vlaknasti boben;

C: po zahtevah strank

* Koristi zdravega prahu Carambola

Karambola je bogata z antioksidanti, kalijem in vitaminom C. Nizka je vsebnost sladkorja, natrija in kisline. Je tudi močan vir tako primarnih kot sekundarnih polifenolnih antioksidantov. Averrhoa carambola ima antioksidativne in protimikrobne aktivnosti. Odstranjevanje dušikovega oksida (NO) s sadnim ekstraktom je odvisno od koncentracije in stopnje zorenja.

* Uporaba zdravega praška Carambola :

Prah se lahko uporablja za medicino in zdravstvene izdelke, zdravo hrano, hrano za dojenčke, trde pijače, mlečni izdelki, udobno hrano, puffed hrano, začimbe, sredozemska hrana, pekovski izdelki, prigrizki, hladne pijače in tako naprej.

Povpraševanje