Zdravi prašek Durian

Durian prah se lahko uporablja kot surovina za dodajanje v sadnem soku, kruhu, torti, cookiescandy, pudingih in drugih živilih; Durian prašek lahko uporabimo kot aditive za živila, ne samo izboljša barvo, dišavo in okus, temveč izboljša hranilno vrednost hrane.

Podrobnosti izdelka

Izdelek Predstavitev zdravega praška Durian

Durian je izredno hranljiv, saj je bogat z B, C in E ter z visoko vsebnostjo železa. Eating durian naj bi obnovil zdravje bolnih ljudi in živali.
Durian, znan tudi kot shao, civet mačke, splošno znani kot "zlati vzglavnik" na Tajvanu. Drobne tropske rastline drevesa Bombacaceae, drevesa od 15 do 20 m, običajno mislijo, da sta vzhodna Indija in Malezija poreklo durian, pozneje pa so predstavljeni na Filipinih, Šrilanki, Tajski, Vietnam in Mjanmar ter druge države, sajenja v hainanu. Durian sadje vsebuje različne vitamine, prehrana je bogata, edinstven okus, ima pohvalno ime "kralj plodov". Vzglavnik durian je veliko bolj filetičen, med drugim zlato, tkivo in plemiški zaklad, kot so sorte, durjansko sadje, globoko ali eliptično, rumeno rumene barve, zunaj, izgledajo kot drog, posameznik je večji, premer približno 20 cm. ima velikost kokosa, 1-1,5 kg. Zaradi sadja, okusa Združene države, tuji je dejal, da je "sadni kralj". Durian pulpa rumena, viskozna, sočna, šibkost sladkega okusa, se zdi, da ima okus sladoleda, njegov močan vonj.

Durian Powder.jpg

Specifikacija izdelka zdravega praška Durian

* Postopek sušenja: sušenje zraka (AD) ali sušenje z zamrzovanjem (FD)

* Kraj porekla: Kitajska

* Dodatek in konzervans: Ni

* Rok trajanja: 24 mesecev

* MOQ: 5kgs

* Dostava: po morju ali po letališču

Velikost izdelka zdravega praška Durian

Sestavine

100% Durian

Specifikacija

velikost delcev: 40-120 mrežnih očes ali kot na zahteve strank;

vlaga: 5%;

čistost: 100%

Pakiranje

a: vrečka 1kg / aluminijaste folije, zunanja škatla;

b: 25kg / fiber boben;

c: glede na zahteve strank

* Nutriji Durian Powder

Durian sadje vsebuje veliko sladkorja, vitamina C, kalija in triptofana serotonergičnega aminokisline in je bogat vir ogljikovih hidratov, beljakovin in maščob. Ker gre za visoko glikemično hrano, se mora sladkorno bolezen zmanjšati, da bi jedli durjansko sadje.

Povpraševanje