Organski prašek iz prašek

Pear Powder je naša tovarna izbrati naravno organsko hruško kot surovino, nato pa usklajuje s standardom za varnost živil za proizvodnjo, pakiranje in odpremo. Pear Powder je instant prašek, lahko se uporablja v vsakem vsakdanjem življenju. Če imate zanimivo, se obrnite na nas.

Podrobnosti izdelka

Predstavitev izdelka Praška iz organskega prahu

Azijska hruška je plod drevesa z znanstvenim imenom Pyrus pyrifolia. Azijska hruška je domorodna v Aziji in ima druga imena, kot so hruška nashi, hruška iz peska in jabolčna hruška. Sadje ima visoko vsebnost vode in zrnato strukturo v primerjavi s poznano evropsko hruško.

Kalorije

Azijska hruška vsebuje približno 51 kalorij. Ogljikovi hidrati predstavljajo 47 kalorij, maščoba prispeva 2 kalorije, beljakovine pa preostalih 2 kalorij. Azijski pe ar zagotavlja 3 odstotke dnevne vrednosti (DV) za celotne kalorije na osnovi prehrane s 2.000 kalorijami na dan.

Ogljikovi hidrati

Azijska hruška ima 13 g skupnih ogljikovih hidratov. Preprosti sladkorji zagotavljajo 9 g tega skupnega in račune prehranskih vlaken za preostalih 4 g. Azijska hruška ima 4 odstotke DV za skupne ogljikove hidrate in 18 odstotkov DV za prehranske vlaknine. Azijska hruška nima zapletenih ogljikovih hidratov.

Specifikacija izdelka organskega prahu v prahu

* Postopek sušenja: sušenje zraka (AD) ali sušenje z zamrzovanjem (FD)

* Kraj porekla: Kitajska

* Dodatek in konzervans: Ni

* Rok trajanja: 24 mesecev

* MOQ: 500kgs

* Dostava: po morju ali po letališču

Velikost izdelka organskega prahu v prahu

Sestavine

100% hruška

Specifikacija

velikost delcev: 40-120 mrežnih očes ali kot na zahteve strank;

vlaga: 5%;

čistost: 100%

Pakiranje

a: vrečka 1kg / aluminijaste folije, zunanja škatla;

b: 25kg / fiber boben;

c: glede na zahteve strank

* Prehrana hruške:

Hruška v 100 g služi (majhna hruška) je dober vir prehrambenih vlaknin, sicer pa v pomembnih količinah ni bistvenih hranil. To je zelo koristno za kašelj in vneto grlo.

* Uporaba prahu:

Prašek se lahko uporablja za medicino in zdravstvene izdelke, zdravo hrano, hrano za dojenčke, trde pijače, mlečni izdelki, udobno hrano, pekovski izdelki, prigrizki, hladne pijače, vroča pijača, puffed hrana, začimbe, sredozemska hrana in tako naprej.

Povpraševanje