Ekološki prašek iz ananasa

Ananas prašek je dober za zdravje: 1. Čiščenje poletne toplote 2. Pomoč pri proizvodnji slinove in žejne žeje 3. Vzrok uriniranja

Podrobnosti izdelka

Predstavitev produkta v prahu iz ananasa              

Ananas je neke vrste hranljivo sadje, ki vsebuje sladkorje, beljakovine, maščobe, vitamin A, B1, B2 in C, proteolitični encim, kalcij, fosfor, železo, organske kisline, nikotinsko kislino in tako naprej. Med njimi je vsebnost vitamina C najvišja. Ananas vsebuje eno vrsto posebne snovi, imenovane "ananasovski encimski protein", ki lahko razgradi beljakovine, raztopi vlaknaste proteine ​​in krvni strdek, ki blokira človeško tkivo, izboljša delno krvni obtok in odpravi vnetje in edem.

Specifikacija proizvoda organskega ananasnega prahu

* Postopek sušenja: sušenje zraka (AD) ali sušenje z zamrzovanjem (FD)

* Kraj porekla: Kitajska

* Dodatek in konzervans: Ni

* Rok trajanja: 24 mesecev

* MOQ: 5kgs

* Dostava: po morju ali po letališču


Velikost izdelka organskega ananasnega prahu

Sestavine

100% ananas

Specifikacija

velikost delcev: 40-120 mrežnih očes ali kot na zahteve strank;

vlaga: 5%;

čistost: 100%

Pakiranje

a: vrečka 1kg / aluminijaste folije, zunanja škatla;

b: 25kg / fiber boben;

c: glede na zahteve strank

Prehrana iz ananasa

Surov ananas v 100 grama služi je odličen vir mangana (44% dnevne vrednosti (DV)) in vitamina C (58% DV), sicer pa v pomembni vsebini ne vsebuje bistvenih hranil.

Ananas so podvrženi številnim boleznim, od katerih je najbolj resna vlažna bolezen, ki jo prerežejo mehurčki, ki se navadno nahajajo na površini ananasa, vendar pa so morda tudi v zaprtih cvetovih cvetov. Druge bolezni vključujejo rožnato bolezen, bakterijsko srčno gnilobo, antracnozo, glivično gnilobo srca, gnilobo korenine, črno gnilobo, gnilobo, gnilobo sadnega jedra in virus rumenega popka. Za rožnato bolezen je značilno, da se sadje razvije rjavkasto v črno barvo ob segrevanju med postopkom konzerviranja. Vzročna dejavnika roza bolezni so bakterije Acetobacter aceti, Gluconobacter oxydans in Pantoea citrea.

Povpraševanje