Pitaya prahu / Dragonfruit ekstrakt v prahu / vijolična Pitaya prah

AD/FD Pitaya prahu * postopek sušenja: sušenje zraka (AD) ali zamrznitev sušenja (FD) * kraj izvora: Kitajska * dodatek & konzervans: nobeden * uporabnosti: 24 mesecev * MOQ: 500kgs * dostave: Z morja ali z letališča * specifikacija: * atribut Pitaya: Pitayas so dober vir vitamina...

Podrobnosti izdelka

AD/FD Pitaya prah

* Postopek sušenja: Zraka, sušenje (AD) ali zmrzovanja suhe (FD)

* Kraj izvora: Kitajska

* Dodatek andamp; Konzervans: nič

* Uporabnosti: 24 mesecev

* MOQ: 500kgs

* Dostava: Po morju ali letališče

* Specifikacije:

Sestavine

100 % Pitaya

Specifikacija

velikost delcev: 40-120 očes, ali po naročnikovih zahtevah;

vlage: 5 %;

čistost: 100 %

Embalaže

a: 1kg/aluminijasto folijo vrečko, škatli zunaj;

b: 25kg/vlakna boben;

c: kot po naročnikovih zahtevah

* Atribut Pitaya:

Pitayas so dober vir vitamina c, zlasti rdeče-odrti pitayas. Pitayas so bogate z vlakninami in mineralov, predvsem fosfor in kalcij. Rdeča pitayas se zdi, da bogatejši v nekdanji, rumena tistih, ki v slednjem. Semena pitaya so bogata z večkrat nenasičene maščobne kisline, in zlasti Red Pitayas vsebujejo zelo malo nasičenih maščob. Pitahayas tudi vsebujejo znatne količine phytoalbumin antioksidantov, ki preprečujejo nastanek raka povzročajo prosti radikali. V nekem kraju, diabetiki uporabite pitaya kot hrana nadomestek za riž in kot vir vlaknin.

* Uporabo v prahu:

Prah se lahko uporabijo za medicino in zdravje izdelke, zdravo hrano, hrano za dojenčke, trdna pijače, mlečni izdelki, udobje hrane, pečen blaga, snack hrane, hladni napitki, vroče pijače, ekspandiran živila, začimbe, srednjih let hrane in tako naprej.

Povpraševanje